Från avtryck till färdigt hörselskydd – vi sköter allt!

  1. För att få offert på ett bestämt antal avtryck/hörselskydd eller prisuppgift mejla oss på info@audiovox.se
  2. När du bestämt dig för vilken typ som passar dig eller din personal behöver vi bestämma träff för att kunna gjuta formen till de formgjutna hörselskydden.
    Ring eller mejla oss för att boka tid på någon av våra mottagningar – eller ta kontakt med vår säljare så kan vi diskutera möjligheten att komma ut till dig och ditt företag för att ta avtryck. Se denna video och få en inblick på hur vi utför en avtryckstagning 
  3. Tillverkning – vi tillverkar våra egna formgjutna hörselskydd. Till hjälp har vi avtrycken som togs av just dina öron. Leveranstiden på våra formgjutna hörselskydd varierar från 2–4 veckor. Ta kontakt med oss för frågor kring ditt ärende.
  4. Vi packar dina varor i Malmö och därefter skickas de ut med post.
  5. Varorna faktureras och efter en tid tar vi kontakt med dig för återkoppling kring hur produkten fungerar för just dig eller din personal.

Rengöring av hörselskydd

Du har precis införskaffat ett par nya hörselskydd.

Det är viktigt att rengöra ditt hörselskydd. Detta för att minimera risken för eventuella Inflammationer eller infektioner i örat. Det vax som bildas i örat kan sätta igen de smala kanaler som finns i hörselskyddet. Detta kan i sin tur påverka medhörning och dämpning. Rengör och vårda dina hörselskydd ett par gånger i veckan. Då kommer dina hörselskydd hålla länge.

Vårt rengöringskit är baserat på de bästa antimikrobiologiska medel som finns avsedda att rengöra silikon och semisoft baserade hörselskydd. Det är snabbt, enkelt och effektivt att använda.  Rena hörselskydd håller öronen rena vilket gör att Du får ut maximalt av ditt hörselskydd.

Hur gör jag?

Börja med att spraya hörselskyddet med rengöringssprayen (Cleansing spray). Torka av med mjuk trasa och blås bort eventuell överskott av vätska med luftbälgen, (airball).

Lägg ned hörselskydden i torkbehållaren (Dry hygiene container) tillsammans med en styck torktablett (Drying capsules). Låt den ligga över natten så är hörselskyddet redo för att användas på morgonen. Torktableten ( Drying Capsul ) kan ligga kvar i burken till nästa användning. Denna håller ca 2 månader.

En gång i månaden skall hörselskyddet läggas i ett halvt glas vatten tillsammans med rengöringstabletten, (Cleansing tablets). Låt den ligga över natten, skölj av och lägg den i torkbehållaren, (Dry hygiene container).

Den medföljande borsten (Brush with magnet) är till för att borsta av vax, damm och smuts på utsidan av hörselskyddet. En annan medföljande produkt är kanalrensaren ”tube cleanern” Detta snöre för ni in i höselskyddets kanaler och drar fram och tillbaka ett per gånger tills ni ser at det inte kommer ut något.

Lycka till med dina nya hörselskydd, hoppas att du får mycket glädje av dem.