Industrihörselskydd

Lämpligt inom industri och hantverk med höga bullernivåer. Dämpar effektivt särskilt i de högre frekvenserna. Hörselskyddet släpper igenom tal och är tillverkat av mjukt och slitstarkt silikonmaterial. Stor bekvämlighetskänsla.  Levereras med snöre, etui och ett par färdigisatta mekaniska olinjära filter. Fyra olika dämpningar att välja mellan: 20dB, 25dB, 27dB och 30dB. Färgval ingår.

 

*NYHET* – Formgjutna hörselskydd med kommunikation via Bluetooth

Vi har nyligen infört en lösning i vårt sortiment bestående av formgjutna hörselskydd med Bluetooth-kommunikation. Hörselskyddet tillverkas med så kallad Y-kanal, kanal 1 med dämpning medan kanal 2 är till kommunikation. Dämpningen regleras med ett av fyra olika dämpningsfilter (20, 25, 27 och 30dB) beroende på bullernivån på arbetsplatsen. Dessa hörselskydd är anpassade till kommunikationsheadset från Jabra – Steel och Halo Smart.

Steel är Jabras mest hållbara headset som är utformat för att tåla damm, smuts, sot och vatten. Perfekt för dig som jobbar i tuff miljö.

 

 

Elite 25E är ett prisvärt headset med grymt bra ljud och upp till 17 timmars batteritid. Perfekt för telefonsamtal och musik. Justerbar nackbygel och inga sladdar som är i vägen.

 

 

 

 

Största fördelen med vår senaste lösning är att du skyddar hörseln mot höga impulsljud samtidigt som du kan föra ett telefonsamtal eller lyssna på musik. Eftersom hörselskydden tillverkas efter dina specifika öron får du optimal passform och därmed oöverträfflig ljudkvalitet, även i arbetsmiljöer med väldigt höga bullernivåer.

I videon som följer visar vi hur du på enklast möjligast vis sätter in dina formgjutna hörselskydd i örat tillsammans med Jabra kommunikationsheadset.

Instruktion Jabra och hörselskydd – för dig som har införskaffat formgjutna hörselskydd och Jabra headset. Instruktionen hjälper dig att montera dina hörselskydd i Jabran.

Musikhörselskydd

Perfekt för dig som spelar eller lyssnar på musik och vill behålla samma ljudkvalitet. Levereras med etui och ett par färdigisatta mekaniska linjära filter med jämn dämpning över hela frekvensområdet. Tre olika dämpningar att välja mellan: 10dB, 15dB och 25dB. Färgval ingår.

 

MC-hörselskydd

Dämpar vindbrus och högfrekventa buller men släpper igenom tal, GPS, musik eller annan typ av kommunikation i hjälmen. Levereras med flexibelt handtag, etui och ett par färdigisatta mekaniska olinjära filter. Högsta dämpning rekommenderas (30dB). Färgval ingår.

Sovproppar

Formgjutna sovproppar för dig som vill sova ostörd på nätterna. Dämpar snarkningar och oväsen från gatan, högljudda grannar mm. men möjliggör att höra väckarklockan eller andra viktiga signaler. Fungerar utmärkt även vid flyg och långresor, när du vill koppla av utan att bli störd av omgivande ljud. Tillverkade i mjukt och behagligt silikon som sitter bekvämt när du sover på sidan. Levereras med färgmarkeringar och etui. Färgval ingår.

Simproppar

För dig som simmar frekvent och vill undvika att få irritationer eller eksem i hörselgångarna vid kontakt med vatten. Audiovox simproppar är tillverkade efter dina specifika öron och är vattentäta. Levereras med färgmarkeringar och etui. Färgval ingår.

 

Monitors

Vi tillhandahåller följande modeller av märket Shure Monitors: SE215, SE315, SE425, SE 535 och SE 846. Skillnaden ligger i antalet inbyggda högtalare. Beställ ett par formgjutna proppar till dessa monitorer och få den perfekta ljudkvaliteten med hög ljudisolering!

 

Soundscope Pro-tect (Industri) och Soundscope Pro-tect iHunt (Jakt)

Aktiva elektroniska hörselskydd avsedda för jakt och industri. Förstärker låga ljud, skyddar mot buller eller gevärsskott skott. Passiv halsslinga för medhörning medföljer. Möjlighet att koppla mobiltelefon och jaktradio via aktiv (Bluetooth) halsslinga. Det finns att köpa hos oss på Audiovox.

 

Audiovox formgjutna hörselskydd är godkända enligt EN 352-2 och certifierade enligt direktiv 89/686/EEC by Notified Body PZT GmbH, An der Junkerei 48, D-26389 Wilhelmshaven, EU-ID number 1974.

För ytterligare information eller för att boka en tid för avtryck för dig eller din personal, var god kontakta vår hörselskyddsansvarig Mats Björk på telefon 0763 13 22 30 eller på mbj@audiovox.se.

Hörselskydden är lika viktiga som dina andra tillhörigheter. Gör det till en vana att bära hörselskydd och ha dem alltid med dig. Buller kan uppstå var som helst och när som helst och en decibel för mycket kan ge dig hörselskador resten av ditt liv!

Gör dina sommarjobb tystare. Använd dina formgjutna hörselskydd.

Trevlig sommar från oss på Audiovox i Norden.